KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa II 2019/2020

HELLO :) KARTY PRACY DZIECI - I LOVE BOO B-  SĄ DO ODBIORU PRZY WEJSCIU DO PRZEDSZKOLA :) I.Zaczynamy piosenką powitalną : Hello https://www.youtube.com/watch?v=fN1Cyr0ZK9M   Drodzy Rodzice aby mieć dostęp do nagrań z płyty I LOVE BOO B – trzeba się zalogować na stronie wydawnictwa i tam są...

Wagoniki z węglem

Dzień Dobry Kochani! Na początek proponuję troszeczkę się poruszać przy piosence „Pięta, kciuk”. Pokazujcie te części ciała a których mowa w piosence. Miłej zabawy! https://www.youtube.com/watch?v=RyrEYiGKCxc Tablica demonstracyjna - Co robią górnicy? − Jak nazywa się miejsce p...

Wagoniki z węglem

Dzień Dobry Kochani! Na początek proponuję troszeczkę się poruszać przy piosence „Pięta, kciuk”. Pokazujcie te części ciała a których mowa w piosence. Miłej zabawy! https://www.youtube.com/watch?v=RyrEYiGKCxc Tablica demonstracyjna - Co robią górnicy? − Jak nazywa się miejsce p...

I . Witam serdecznie wszystkie Dzieci i Rodziców.   Dzisiejsza propozycja zabaw dotyczy jesieni, jej atrybutów w języku angielskim. Jak zawsze zaczynamy piosenką powitalną : Hello https://www.youtube.com/watch?v=fN1Cyr0ZK9M   Zabawa ruchowa dla dzieci: Clap Your Hands https://...

Zalecenia karmienia dziecka Czy dzieci mogą współtworzyć swoje posiłki? Ciasteczka: https://drive.google.com/file/d/1jj0NVi-EYW91p_zkz9sIkK9jzcR1ZAy_/view Szaszłyki: https://drive.google.com/file/d/1NryUcYS6EOCV8lA7ZhfsdqjLT8mfLezx/view Zdrowe pralinki: https://drive.google.com/file/d/1eae_MYCXtp9ct...