KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV 2019/2020

Drodzy Rodzice, przekazujemy Wam możliwość korzystania z płyty Bliżejprzedszkolna pięciolinia – utwory do tańca, śpiewania i zabawy na marzec, na której są piosenki o tematyce wiosennej. Planowaliśmy słuchać piosenek podczas zajęć i bawić się przy nich w przedszkolu, ale ponieważ nie mamy takiej możliwości, zachęcamy do tego, aby dzieci słuchały piosenek i bawiły się przy nich w domu. Na płycie znajdują się piosenki edukacyjne, piosenki do tańca i zabaw muzyczno-ruchowych oraz piosenki do nauki języka angielskiego. 
Wystarczy wejść na stronę „Moja płytoteka”
https://blizejprzedszkola.pl/moja-plytoteka

zalogować się*, wcisnąć przycisk DODAJ KOD i wpisać kod bpmarzec, który odblokuje dostęp do płyty.

*Jeśli nie są Państwo zalogowani na stronie www.blizejprzedszkola.pl, system automatycznie wygeneruje prośbę o dokonanie rejestracji. Proces trwa bardzo krótko, a rejestracja jest bezpłatna. Dostęp do płyty jest możliwy wyłącznie po zalogowaniu.

https://youtu.be/yNLqW1kp9Pw - Wysyłam Wam link do piosenki " Maszeruje wiosna" słuchajcie , maszerujcie tak jak wiosna i śpiewajcie. Pozdrawiam . Pa, pa całusów 102

Zalecenia karmienia dziecka Czy dzieci mogą współtworzyć swoje posiłki? Ciasteczka: https://drive.google.com/file/d/1jj0NVi-EYW91p_zkz9sIkK9jzcR1ZAy_/view Szaszłyki: https://drive.google.com/file/d/1NryUcYS6EOCV8lA7ZhfsdqjLT8mfLezx/view Zdrowe pralinki: https://drive.google.com/file/d/1eae_MYCXtp9ct...

Zagadkowe lato

25.06.2020

Zagadkowe lato

25.06.2020

Dzień dobry. Dzisiaj zapraszam Was do rozwiązywania zagadek na temat lata.  https://www.youtube.com/watch?v=IM6-4yMGXW4 Praca w książce na stronie 54 - 55 Dla chętnych dzieci Karta pracy nr 1 i  Karta pracy nr 2 Zumba -   https://www.youtube.com/watch?v=UP-ctUE4DHo Drodzy Rodzice i Dzieci ...

Witam wszystkie dzieci z grupy I Dzisiaj zapraszam Was do obejrzenia filmu „Bezpieczne wakacje nad wodą” https://www.youtube.com/watch?v=cn5pS8xXXFU Wykonaj  pracę w książce na str. 52, 53 Wykonaj polecenie z  Karta pracy nr 1 Dla chętnych dzieci  Karta pracy nr 2...

Wesołe lato

22.06.2020

Wesołe lato

22.06.2020

Dzień dobry. Dzisiaj zapraszam Was do obejrzenia filmu o lecie i wakacjach. https://www.youtube.com/watch?v=-VbbJIqfcgA Wysłuchajcie też piosenki o wakacjach.  https://www.youtube.com/watch?v=b1uekcoBe1A Praca plastyczna – żaglówka.  https://www.youtube.com/watch?v=zrpGyJC16Tk Potrzebne mat...

Cześć dzieciaki! Dzisiaj mam dla Was opowiadanie i ćwiczenia gimnastyczne Słuchanie opowiadania S. Karaszewskiego „Wakacyjne plany” Z początkiem czerwca rozkwitały akacje. Dzieci z przedszkola myślały już o wakacyjnych przygodach. Jadę do Krainy Wielkich Jezior – powiedział Bartek. Mama i tata maj...