KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III 2019/2020

Zalecenia karmienia dziecka Czy dzieci mogą współtworzyć swoje posiłki? Ciasteczka: https://drive.google.com/file/d/1jj0NVi-EYW91p_zkz9sIkK9jzcR1ZAy_/view Szaszłyki: https://drive.google.com/file/d/1NryUcYS6EOCV8lA7ZhfsdqjLT8mfLezx/view Zdrowe pralinki: https://drive.google.com/file/d/1eae_MYCXtp9ct...

Posłuchaj i odpowiedz na pytania „Wakacyjne przygody” –D. Kossakowskiej. Chcę biegać po plaży i kąpać się w wodzie. I ciągle chcę marzyć o wielkiej przygodzie. Chcę łapać motyle oraz zbierać kwiaty. To jest też zadanie dla mamy i taty. Wakacyjna pora, przygód będzie wiele. Będą się bawić wszy...

Wakacyjne pląsy https://www.youtube.com/watch?v=Vq4LxW6QX7I Wybierz się na rowery lub na spacer....

Zabawy matematyczne – przygotuj klocki lub inne liczmany „Dołóż, zabierz, policz” – ćwiczenia w liczeniu. Dziecko bierze 10 klocków. - Weź 4 klocki. Dołóż tyle klocków, aby było ich 7. Ile klocków dołożyłeś? - Weź 3 klocki. Dołóż tyle, aby było ich 10...

Nad morzem

23.06.2020
Nad morzem

Nad morzem

23.06.2020

Temat tygodnia: Bezpieczne wakacje