KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Nauczyciele

Imię i nazwisko

Wykształcenie

Dorota Andrzejewska-Tworek
Nauczyciel dyplomowany
Dyrektor Miejskiego Przedszkola nr 12 w Zgierzu od 2012 r.

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: pedagogika w zakresie
Wychowania Przedszkolnego
Studia podyplomowe:
Wczesnoszkolna edukacja zintegrowana
Zarządzanie dla kierowniczej kadry oświatowej

Katarzyna Maksymowicz
Nauczyciel dyplomowany
Wicedyrektor

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek :Nauczanie początkowe.

Małgorzata Antczak
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika  wieku dziecięcego

Monika Borowska
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie
Kierunek: Pedagogika
Specjalność:pedagogika tańca i choreografia,terapia pedagogiczna z elementami logopedii

Licencjat;pedagogika

specjalizacja:pedagogika  wieku dziecięcego-licencjat

Anna Gawrysiak
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek :Nauczanie początkowe.
Kurs kwalifikacyjny z zakresu terapii pedagogicznej

Małgorzata Nowak
Nauczyciel kontraktowy

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: pedagogika spec.Pedagogika Kultury Fizycznej i Zdrowotnej

Studia podyplomowe: Pedagogika Przedszkolna i Wczesnoszkolna

Katarzyna Kubacka
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika 
Studia podyplomowe: Zintegrowana edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna

Kamila Marciniak
Nauczyciel mianowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika  wieku dziecięcego

Jadwiga Majchrzak
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika  wieku dziecięcego

Krystyna Rataj
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek :Nauczanie początkowe.
Kurs kwalifikacyjny: pedagogika opiekuńczo- wychowawcza

Kinga Różalska
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika  wieku dziecięcego

Iwona Piątkowska
Nauczyciel dyplomowany

Studia wyższe magisterskie.
Kierunek: Pedagogika  wieku dziecięcego

Agnieszka Rutkowska

nauczyciel mianowany

studia wyższe magisterkie-
Kierunek:pedagogika
Specjalność:edukacja przez sztukę;
Licencjat:pedagogika wieku dzieciecego;
Certyfikat in Esol International(CEF B2)

 Kadra administracyjna

mgr Marlena Rychlik-główna księgowa
mgr Iwona Szewczyk- samodzielny referent

 Kadra obsługi

Mirosława Guźniczak-kucharka
Jolanta Włodarczyk-pomoc kuchenna
Agnieszka Nemec-Składowska-pomoc kuchenna
Jerzy Kaczmarek-konserwator
Dorota Siekierko-woźna oddziałowa
Anna Wiśniewska-woźna oddziałowa
Krystyna Trojak-woźna oddziałowa
Janina Gruszecka-woźna oddziałowa
Wioletta Leduchowska-woźna oddziałowa
Elżbieta Chrząszczewska-pomoc nauczyciela
Małgorzata Banasiak-pomoc nauczyciela